About

Hallo & welkom op SOURIRE!

Mijn naam is Geertruida en om gelijk maar met de deur in huis te vallen: ik hou van fotografie. Ik maak al foto’s sinds dat ik veel jonger was en hoop er nog lang mee door te mogen gaan! Creatief bezig zijn vind ik heerlijk en ik hoop met Studio Sourire meer mensen te laten genieten van mijn creaties.

Op 15 mei 1994 werd ik geboren. Mijn hobby’s zijn reizen, schrijven, zingen, creatief bezig zijn en fotograferen. In de vakanties kreeg ik wegwerpcamera’s van mijn ouders die ik helemaal vol schoot met foto’s. Op mijn dertiende verjaardag had ik mijn eerste digitale camera in handen: een Sony Cybershot W-80. Dit is een goede, compacte camera, die ik af en toe nog eens gebruik. Op de dag dat ik achttien werd, kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Sinds die dag schoot ik met de Canon EOS 600D (Rebel T3i), en sinds januari 2017 mag ik foto’s maken met de Canon 80D. Beide SLR’s zijn ideaal om prachtige foto’s te kunnen maken, echte aanraders.

Net als andere fotografen wil ik graag laten zien wie IK ben en daarom geef ik graag een persoonlijke tint aan mijn foto’s. Al vanaf het begin heb ik iets met details en probeer ik details en kleine minder opvallende zaken op/uit te lichten.

SOURIRE. Ik koos voor dit woord om mijn fotografie en creativiteit aan te duiden. Een Frans woord, omdat ik Frans een mooie taal vind, en dít woord, omdat het spontaan en opgewekt klinkt én omdat het nieuwsgierig maakt! Sourire is Frans voor Glimlachen, iets waar mensen vaak aan denken als er een foto wordt gemaakt. Maar zo’n glimlach kan overal vandaan komen: blijdschap, opluchting, hoop tijdens verlies of teleurstelling, liefde… Ik vind het interessant om meer te weten te komen over de mensen met wie ik in aanraking kom en hun verhalen te leren kennen.

Sinds een paar jaar maak ik foto-reportages voor en van anderen. Photoshoots van families, vrienden of photoshoots als in portretten van één persoon. Ook heb ik feesten mogen fotograferen, zoals bruiloften en kerstgala’s. Neem voor meer opdrachten en foto’s een kijkje in de collectie! Voor vragen of meer informatie, voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen via de site, via Instagram (Fotografie en Studio Sourire) of via Facebook!

Ik wens u veel plezier met het bekijken van de site!

| Geertruida

7 reacties op “About

 1. Love love love!
  Do you want my subscription in English of Frysk of Nederlands. You tell me.
  Any way! Love what you’re doing and I’ll make sure to keep following you and T. with what y’all doing!

  1. Ah thankyouuu! Haha ik weet niet waarom ik in het Engels schrijf, vind ik denk ik wel interessant ;p
   Maar mijn part reageer je in het Frans, ook leuk (:
   So cool you’re enthousiastic about what we’re doing! Thanx for subscribing than! :)

 2. Ik reageer gewoon int nederlands.. ben namelijk niet zo goed in Engels (A)
  Maar echt een leuke blog, vind het echt mooi wat je schrijft :p best inspirerend eigenlijk.
  Blijf vooral doorschrijven! :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s