Portrait: Gretha + Pieter

Portrait: Gretha + Pieter

Op donderdag 16 juli vond de fotoshoot plaats van Gretha + Pieter. Zij hebben de fotoshoot gewonnen van de Valentijnsactie in februari dit jaar en die wilden ze graag verzilveren in de vorm van een verlovingsshoot! Het stel is namelijk verloofd en hoopt volgend jaar te trouwen. Het weer werkte goed mee en het was rustig op de heide en zandvlakte van Bakkeveen, dus we konden rustig de foto’s maken. Een aantal van de foto’s blijven nog een verrassing, die kunnen rond de trouwdag worden gedeeld, maar de onderstaande foto’s mogen met toestemming gedeeld worden.

Locatie: Bakkeveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: