In blijde verwachting: Gezin Dansen

In blijde verwachting: Gezin Dansen

Op woensdag 27 mei mocht ik dit mooie gezinnetje vastleggen: Roderick & Sietske Dansen met hun zoontje én in verwachting van een dochtertje! Het was rustig op de Bakkeveense heide en mooi weer, dus een ideaal moment om foto’s te maken. Voor hun zoontje een mooi moment om te ontdekken wat er allemaal op de heide te vinden is: takjes, veertjes, zand! Leuk om een gezin zo samen bezig te zien.

De foto’s zijn al een tijdje in het bezit van het gezin, ik mag nu ook een aantal hier delen. Nogmaals veel plezier met de foto’s en nog veel succes met en plezier van de laatste weken van de zwangerschap!

Locatie: Bakkeveen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: