Portrait: Gezin Van Lune

Portrait: Gezin Van Lune

Zaterdagochtend mocht ik het gezin van Ybele & Klaske Van Lune vast leggen. Het beloofde een prachtige warme dag te worden, dus om 8u00 zaten we al op onze fietsen op zoek naar leuke fotoplekjes. We kwamen bij It Tsjerkepaad van Kollumerzwaag, waar veel groen te vinden was. Hieronder een paar foto’s van de shoot, met toestemming van het gezin. Wat is het leuk om Ybele & Klaske en hun kinderen vast te leggen en de kinderen zien opgroeien! Het gezin kwam namelijk al eerder voorbij op de site: hun trouwdag, de kinderen en geboortekaartjes (Sjoerd Tymen, Albert Jurre, Doetie Doutzen), gezinsfoto’s en foto’s met de rest van de familie! Bedankt voor de leuke opdracht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: