Bruiloft: Joukje + Cristian

Bruiloft: Joukje + Cristian

Vandaag één jaar geleden trouwde mijn vriendin Joukje met haar liefde Cristian. Het was een prachtige dag. Het begon allemaal in Kollumerzwaag waar de bruid werd klaargemaakt en waarna de bruidegom haar op kwam halen. Ze werden uitgezwaaid door familie, vrienden en buurtgenoten en vertrokken naar hun trouwlocatie: Landgoed De Vanenburg in Putten. Een prachtige plek om te trouwen. Het bruidspaar maakte er echt iets persoonlijks van: eigen geloften, muziek door Cristian zelf ingespeeld, unieke trouwringen, een mooie openingsdans (met Fryske touch van ‘De Kast’), chique dineren met naaste familie en vrienden, Whiskey na… Een dag om met veel mooie herinneringen op terug te kijken!

Ik mocht ’s ochtends in Kollumerzwaag de voorbereidingen vast leggen. Toen Joukje dit vroeg zei ik meteen ‘Ja!’. Bijzonder om zo bij te mogen dragen aan HUN speciale dag! Met toestemming van het bruidspaar mag ik een paar foto’s plaatsen.

Joukje & Cristian: gefeliciteerd met jullie trouwdag! Dat deze dag nog vaak gevierd mag worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: