Portrait: Familie Couperus

Portrait: Familie Couperus

Op zaterdag 19 oktober 2019 mocht ik familie Couperus op de foto zetten. De kinderen hadden de fotoshoot cadeau gegeven aan hun vader. In het Veenkloosterbos, met het herfstweer van nu was het tijd om de foto’s te maken: wat een mooie kleuren! Inmiddels zijn de foto’s al een aantal weken in het bezit van de familie en kunnen ze nu geplaatst worden op de site. Familie Couperus, bedankt voor de leuke opdracht, nogmaals veel plezier toegewenst met de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: