Portrait: Gezin Roorda

Portrait: Gezin Roorda

Op maandag 12 augustus jl. stond het gezin van Renze + Hettie Roorda in de spotlight! We hebben vaker samen foto’s gemaakt, op de heide in Bakkeveen. Het gezin bestond toen nog uit vier – Renze + Hettie met hun twee jongens –  maar sinds mei vorig jaar is het gezin een dochter en zusje rijker: Jelkje Anna. De Roorda’s zijn gefotografeerd in de weilanden die bij de boerderij van het gezin horen; de koeien mochten niet ontbreken! Bedankt voor de leuke opdracht en veel plezier met de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: