Bruiloft: Hans Douwe + Tjitske

Bruiloft: Hans Douwe + Tjitske

Op 10 mei jl. stapten Hans Douwe + Tjitske in het huwelijksbootje. Het was een prachtige dag en ik mocht er bij zijn om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen: de voorbereiding, de eerste blik, de photoshoot tussen de koeien, de uitwisseling van de ringen, het feest! De foto’s zijn al een aantal maanden in het bezit van Tjitske + Hans Douwe; door drukte is het er nog niet van gekomen eerder foto’s te plaatsen, maar in overleg met het bruidspaar plaats ik hieronder nog een paar foto’s van die dag.

Nogmaals bedankt voor de leuke opdracht!

Locatie: Twijzelerheide 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: