Geboortekaartje: Doetie Doutzen

Geboortekaartje: Doetie Doutzen

Op 30 maart 2019 had ik een bijzondere photoshoot: de foto’s voor het geboortekaartje van Doetie Doutzen. Ze is geboren op 27 maart, dochter van Ybele Pieter en Klaske van Lune en het zusje van Sjoerd Tymen en Albert Jurre. Eerder mocht ik ook foto’s maken voor het geboortekaartje van Albert Jurre. Doetie Doutzen, nog maar drie dagen oud, keek helder om zich heen en liet zich makkelijk op de foto zetten. Nog een paar foto’s met haar grote broers, die een zusje ook erg speciaal vinden! Het geboortekaartje is de dag daarop besteld en inmiddels hebben alle familie en vrienden van het gezin het kaartje in huis.

Veel plezier toegewenst met alle foto’s en met het geboortekaartje, en bedankt voor de mooie opdracht!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: