Merry Christmas | Thirza

Merry Christmas | Thirza

Op 14 november mocht ik dit kleine modelletje op de foto zetten: Thirza! Ze is al eens eerder op de foto geweest voor een newborn-shoot en haar ouders Lammert + Harmina kwamen al eerder voorbij tijdens de zwangersschapshoot. Thirza is onze eerste oom/tantezegger (trots!), dus ze zal nog wel eens vaker in beeld komen ;-) Zoals je op de foto’s kunt zien is ze gelukkig niet bang voor de camera en is ze zo vrolijk als ze maar kan zijn! Lammert + Harmina hebben een collage van de foto’s gebruikt voor hun kerstkaart en omdat iedereen die nu in huis heeft, mag nu ook hier een deel van de foto’s worden geshowd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: