Newborn: Marrit

Newborn: Marrit

Op maandag 5 november mocht ik Jitske + Ferdinand en hun lieve, kleine dochter Marrit op de foto zetten tijdens een newborn-shoot. Marrit is op 6 juli 2018 geboren na een zwangerschap van 32 weken en ze doet het erg goed! De foto’s zijn al een paar weken in hun bezit en om privacyredenen plaats ik enkel deze foto, maar dit laat al een kleine glimp zien van hoe intiem dit fotomoment was! Heel veel geluk gewenst voor jullie kersverse gezin en natuurlijk nogmaals veel plezier met de foto’s!

IMG_8289bw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: