Portrait: Gezin Dijkstra-Rozema

Portrait: Gezin Dijkstra-Rozema

Het is een poosje geleden en de foto’s zijn nog niet eerder geblogd, maar hier is dan eindelijk het portret van Popke + Grietje en hun zoontje Lieuwe! Op zaterdag 21 april ging ik naar de Veenhoop om hen op de foto te zetten op hun boerderij in de Veenhoop. Een prachtige omgeving, zo tussen de koeien en Lieuwe geniet daar maar wat van! Het liefst speelt hij de hele dag op zijn trekkertje op de boerderij. We hebben bijna alle hoeken van de boerderij bekeken: bij de kalfjes in het stro, op de trekker in de stal, in het weiland bij de koeien. Ik heb genoten van dit mooie gezin! Heel veel plezier met de foto’s! Hieronder een kleine greep uit de reportage:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: