Have a nice week!

De zomer is inmiddels voorbij, de herst is al begonnen. Alles gaat door en zo is het alweer een poosje geleden dat ik voor het laatst een foto gepost heb op de site. Dit heeft alles te maken met mijn laatste jaar van Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. Sinds kort loop ik weer stage, dit keer in crisisopvang Lichtpunt, en probeer ik Sourire up-to-date te houden door nieuwe ideeën toe te voegen. Sourire staat nu niet alleen meer voor ‘fotografie’, maar ook voor ‘creativiteit’. De mensen die mij kennen weten dat ik graag creatief bezig ben en dat uit zich niet alleen in mijn foto’s. Binnenkort hoop ik hier meer van te laten zien!

Voor nu een fijne week gewenst en geniet van de hersft!

SOURIRE – Photography & Creativity | http://www.photosourire.com

Flower

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: