Portrait: Irene en Jeanet

Portrait: Irene en Jeanet

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Irene. Voor haar verjaardag had ze een cadeaubon gekregen voor een photoshoot en die bon wilde ze graag verzilveren. Samen met haar zusje Jeanet kwam Irene naar Veenklooster waar de shoot zou plaatsvinden. De zussen hebben de foto’s inmiddels al even in hun bezit, maar hieronder mag ik een paar van de foto’s delen. Bedankt voor de opdracht, Irene & Jeanet! Veel plezier met de foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: