Bruiloft: Eppie + Anne

Bruiloft: Eppie + Anne

Het is al een poosje geleden: de bruiloft van Eppie + Anne! Op donderdag 30 juni stapten zij in het ‘huwelijksbootje’ in Drogeham met daarna het diner en het feest in de Old Dutch in Zwaagwesteinde.

In Kootstertille stond Anne te popelen haar Eppie in pak te zien. Samen met zijn getuige Jan Auke kwam Anne haar aanstaande eraan in zijn zorgvuldig uitgekozen trouwauto ;) De bel gaat, de deur opent en daar is Anne. Een bijzonder moment, de eerste blik! bIMG_0029bw

De dag begon met regen… Maar dat mocht de pret niet drukken. We bleven hopen en wat bleek: tegen de tijd dat we de portretfoto’s gingen maken, werd het droog! Bij de brug in de Mieden waar het bruidspaar hun eerste date hadden, werden de eerste foto’s gemaakt. Daarna gingen we naar Dokkum, naar de Bonifatiuskapel. Eenmaal weer thuis stonden de daggasten het bruidspaar op te wachten. Na veel complimenten aan het mooie bruidspaar, ging men naar binnen om te lunchen.

Na de lunch was het tijd voor de huwelijksceremonie in de Protestantse Kerk in Drogeham. Naast de daggasten waren hier ook andere genodigden aanwezig die veel voor het bruidspaar betekenen. De plechtigheid werd afgesloten met de handtekeningen en met ‘bellenblaas’ werd het kersverse echtpaar de kerk uitgeluid!

Eenmaal in de Old Dutch werd de bruidstaart aangesneden en werden de groepsfoto’s van de daggasten gemaakt. Hierna werden de gasten naar de mooi gedekte tafel gewezen, waar verschillende gerechten aan hen voorgeschoteld werden. Na heerlijk gegeten te hebben (ik mocht mee etent!), maakte iedereen zich klaar voor het feest. En niet zomaar een feest; een echte Foute Party. De dag- en avondgasten werden vooraf aan het feest op de foto gezet voor het digitaal gastenboek van het bruidspaar. Veel hadden hun best gedaan om er zo ‘fout’ mogelijk uit te zien! Het werd een prachtig, geslaagd bruiloftsfeest enbovenalles zag je het bruidspaar stralen!

Eppie & Anne, nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk! Een prachtige dag hebben jullie mogen hebben; mag dit een super start zijn voor jullie verdere leven samen als man & vrouw!

Het bruidspaar heeft de foto’s al een aantal weken binnen, maar ook hier mag ik een aantal met jullie delen. Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: