Portrait: Jellie

Portrait: Jellie

Een paar weken geleden mocht ik Jellie op de foto zetten. Deze vrolijke dame heeft wel vaker een photoshoot meegemaakt, maar vandaag hadden we een missie: nieuwe foto’s voor in de fotolijsten aan de muur! Samen met Jellie’s moeder zijn we naar Zwaagwesteinde geweest waar we bij de oude manege nieuwe foto’s hebben geschoten. Met mooi weer een geslaagde shoot gehad! Bedankt voor de leuke opdracht en veel plezier met de foto’s, Jellie! Hieronder een kleine impressie:

Locatie: Recreatieterrein bij de Oude Manege, Zwaagwesteinde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: