Visite: Stratford-Upon-Avon, London en Coventry

Visite: Stratford-Upon-Avon, London en Coventry

Afgelopen weekend bezoek gehad van Heit & Mem en Gerlof & Romanie. Vrijdags Heit & Mem opgewacht op Birmingham Airport en samen naar Warwick geweest en in Coventry gekeken.

Mem

De volgende dag haalde we Gerlof & Romanie op uit Birmingham en hebben we de middag doorgebracht in Stratford-upon-Avon. Deze stad is de geboorteplaats van William Shakespeare en dat weekend werd zijn verjaardag gevierd (ze weten niet zeker op welke dag hij is geboren, maar hij is gedoopt op 26 april en overleden op 23 april, waardoor mensen denken dat zijn geboortedag ook op 23 april was!). Elk jaar wordt zijn verjaardag groots gevierd met door de hele stad toneelstukken, muziek en dans. Stratford-upon-Avon is een hele gezellige stad! Mooie, oude huizen en sfeervolle straten.

De volgende dag zijn we naar London geweest. Door een rondtour met een Hop-on-Hop-0ff bus en een boottocht konden we weer een hele andere kant van London zien, dan wanneer je alleen maar wandelend door de stad gaat zoals de afgelopen keren. Een gezellige dag gehad met ons allen!

Op de laatste dag van het weekend zijn we Coventry weer in geweest en hebben we rondgekeken in het Transport Museum (derde keer, haha).

Met ons allen hebben we een mooi weekend gehad en hebben we veel gezien!

Nog een week en dan alweer naar huis… Gek idee, omdat Inge en ik het hier ook erg leuk hebben, maar aan de andere kant ook wel weer zin hebben om thuis te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: