Day 78: Skype, Photoclub en Boyce Avenue

Day 78: Skype, Photoclub en Boyce Avenue

Alweer twee weken voorbij en nog steeds vermaken we ons! Kan ook niet anders, want we hebben nu zelfs 3 weken vakantie en volop plannen gemaakt! Net een paar dagen ziek geweest, dat dan wel, en mijzelf én Inge halve nachten bezorgd, dus met Pasen rustig aan gedaan; lekker gitaargespeeld en The Bible gekeken op Netflix! Alsnog mooie dagen gehad!

Het minste van het wonen in het buitenland is dat je de normaalste dingen moet missen: gezellig samen zijn met familie & vrienden, met René afspreken en andere dingen, zoals vrijwilligerswerk. Maar, toen was er Skype (én Whatsapp bellen haha) en zo wordt het gemis een stuk minder! In de tijd dat we hier zijn al veel gebeld met het thuisfront en veel geskyped! Vorige week dinsdag mocht ik even digitaal langskomen tijdens de gymnastiek van Aktivo, waar ik anders elke dinsdag bij was. Begeleidster Rynette had me al even toegevoegd op Skype en tijdens het laatste kwartier van de gymnastiek kwam elke gymnast voorbij om even bij te praten: wat is Skype dan super! En zoals Rynette zei, zijn de gymnasten een ervaring rijker!

Ook nog leuk: een paar weken geleden zijn Inge en ik naar een fotografie club (The Corley Photography Club) geweest waar we wat leuke licht-technieken hebben getest! Hieronder een paar foto’s waarbij wij meehielpen:

En om even mee af te sluiten: het concert van Boyce Avenue in the Roundhouse in London! Als verrassing nam Inge mij zondag 20 maart mee naar London. Eerst Camden Market bezocht (echt een aanrader: leuke kleine winkeltjes en kraampjes met allerlei originele spullen!) en daarna naar het concert! Het was geweldig! Nog niet eerder naar een concert geweest, dus om hier mee te beginnen is super! Bedankt, Inge! :D

london.jpg

Morgen zie ik René weer en gaan we alvast vakantie vieren: via Brighton, langs de kust, omhoog naar Bath en Bristol. Hopelijk zullen we gaan zien wat Engeland allemaal voor moois te bieden heeft!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: