Day 61: #genieten

Hi! Afgelopen weken heb ik mij vooral proberen te focussen op school, want er komen zometeen drie weeks of holiday aan (inclusief visite!) en dan wil ik niet met school bezig, hopelijk… Maar naast essays maken, hebben we ook genoeg leuke, gezellige dingen gedaan!

In het weekend dat René en Rienk hier waren, hebben we een nieuwe huisgenote gekregen: de Franse Vanessa! Gezellig! Nu hebben we een echt vrouwenhuis en daar horen ook leuke uitjes en gezellige avonden bij :) Vorige week hebben we een filmavond gedaan met Julie (onze ‘landlady’, waar we bij in huis wonen) erbij en zijn we afgelopen weekend naar het Chocolate Festival (in Fargo Village, Coventry) geweest. Dit laatste viel wat tegen, want van het verwachte chocolade-proeven kwam helaas weinig terecht, haha. Maar wel een leuke middag gehad met ons allen! En tenslotte zijn Vanessa, Inge en ik zondagmiddag naar een concert geweest in het Warwick Arts Center, het concert ‘Let there be light!’. Erg mooi.

Ook leuk: bij mijn vrijwilligerswerk hier hebben de oudere dames mij leren breien! Mijn eerste sjaal zal over een paar weken een feit zijn! En komende dinsdag wordt ik getrakteerd op een echte Engelse Afternoon Tea! Dit is waarschijnlijk hetzelfde als een high-tea, maar ik laat me verrassen!

Al wilde plannen gemaakt voor de komende tweede helft: vakantie vieren met René; Gerlof, Romanie en heit & mem komen langs; en met Inge mooie plekken bekijken! De tijd gaat razend snel, maar ik geniet he-le-maal! Voor mijn verjaardag op 15 mei verwachten Inge en ik weer thuis te zijn! Komt mooi uit! Lekker vroeg ook, helemaal niet volgens planning trouwens. Dit komt, omdat de Engelsen genoeg tijd inruimen voor vakanties en vrije dagen, en dus hebben we eerst al 3 weken ‘Easterholiday’ en daarna al vanaf mei vakantie! HEERLIJK :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: