Day 33: Allesley Village

Day 33: Allesley Village

Stralend weer vandaag! Wel een graad of 3, en dus frisjes, Allesleymaar met de zon er bij kun je heerlijk wandelen. Dus dat heb ik gedaan! Hier kun je mooi wandelen, en vandaag ontdekte ik Allesley (Oowlslie). Allesley is een onderdeel van Coventry, maar lijkt een dorpje op zich, en is via de Holyhead Road, waar wij wonen, goed te bewandelen. Wanneer je er binnenkomt zie je oude huizen, een mooie kerk, sneeuwklokjes: ingrediënten voor een pittoresk plaatje! Een bezoekje waard!

Foto’s gemaakt met Iphone & Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: