Hello Coventry!

Hello Coventry!

Hello! Even een berichtje van deze kant!coventry Gisteren na een boot- en treinreis veilig aangekomen in Coventry! Hier zal ik samen met Inge Zijlstra de komende 4,5 maand wonen en studeren. Spannend, zulke nieuwe uitdagingen, maar dat maakt het juist weer leuk! Gisteren gelijk alles uitgestald en Coventry en de University verkend! En vandaag de camera’s meegenomen en samen met Inge​ wat foto’s geschoten :) Mooie stad, Coventry. Veel oude gebouwen, Middeleeuws. En vlakbij London en Birmingham!

Fijne zondagavond nog! Binnenkort weer een update!

Geertruida

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: