Oostenrijk 2015 – provincie Salzburg

Oostenrijk 2015 – provincie Salzburg

Op zondag 26 juli zijn René en ik vertrokken naar Oostenrijk om daar twee weken lang vakantie te vieren. En dat hebben we gedaan! We hebben ongelovelijk veel moois gezien en gedaan en genoten van de natuur die Oostenrijk rijk is! Op camping ‘Panormacamp’ in Thumersbach, nog geen vijf minuten van het bekende Zell am See, hebben wij gekampeerd. Zell am See is een leuk stadje in de provincie Salzburg in het noorden van Oostenrijk. Het is erg centraal gelegen gezien de activiteiten die in de omgeving te doen zijn. Wij hebben ons vermaakt met Klammen (ravijnen), watervallen, de Grossglocknerstrasse, bezoeken van het Kehlsteinhaus van Hitler, de stad Salzburg, een adelaarsshow, prachtige wandel- en natuurgebieden en leuke buitensport activiteiten zoals boogschieten, zwemmen in het Zeller See en klimmen in een Hochseilpark in Hinterglemm.

De provincie Salzburg raden wij zeker bij iedereen aan! We hebben twee mooie weken mogen beleven en de foto’s hieronder willen we graag met jullie delen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: