Straatfestival Westergeest

Straatfestival Westergeest

Wat een acts en wat een mensen gisteren bij het ‘Straatfestival van Westergeest’! Westergeest bestaat dit jaar 1250 jaar en dat moet natuurlijk op gepaste én originele wijze gevierd worden! Veel mensen uit Westergeest en omstreken hebben het festival – bedacht door Eline de Vries – bezocht en hebben zich kunnen vermaken met theatervoorstellingen van onder andere BoemTheater en Masquerade Theater, een circus, acrobatiek, goochelkunsten, en nog veel meer straatartiesten! Hieronder een impressie van de gezellige avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: