Portrait: Rosemarie // Purple Fusion

Portrait: Rosemarie // Purple Fusion

Een tijdje geleden kwamen Rosemarie en ik op het idee om eens iets totaal anders te gaan doen. We willen niet alleen opdrachten doen, maar ook kijken naar onze creativiteit. Wat past bij ons en wat kunnen wij? De fotoserie die we vorige week vrijdag geschoten hebben, is nog maar een deel van dit hele idee. Binnenkort zullen we meer foto’s gaan maken met een creative boost. Rosemarie zal daarbij de visagie doen en we hebben al een aantal modellen gecharterd. Onderstaande foto’s zijn genomen onder het thema ‘Purple Fusion‘. En natuurlijk, omdat Rosemarie de visagie altijd zo goed doet, mocht zij ook best eens in het zonnetje gezet worden! ;)

Enjoy!

Locatie: Park, Kollum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: