Nieuw: naam, logo én siteadres!

Nieuwe dingen zijn altijd leuk. En ik vond het tijd voor iets nieuws! Al een tijdje dacht ik na over een nieuwe naam en zo bedacht ik een tijd geleden: SOURIRE. Sourire is een Frans woord dat (glim)lachen betekent. Een prachtig woord dat precies verwoord wat ik bij fotografie denk. Ergens een glimlach in proberen te zien, een positief puntje, een zonnestraal. Alle foto’s, kleine glimlachjes. Ik hoop met deze nieuwe naam, dit nieuwe logo – want dat hoort er dan natuurlijk ook bij – en het nieuwe site-adres (http://www.bysourire.wordpress.com) op dezelfde voet door te gaan met fotografie, maar er ook nieuwe dingen te proberen.

Veel plezier bij het bekijken van SOURIRE!

Geertruida

NIEUW!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: