Event: Paas Experience 2013

Pasen ervaren op een leuke, creatieve manier?  Zaterdag 23 maart van 14.00 uur tot 00.00 uur kan dat in Kollumerzwaag. Tijdens deze Paas Experience gaan we jullie aan het denken zetten en laten zien wat Pasen écht inhoudt. We hopen op een mooi aantal bezoekers en enthousiastelingen voor de 25 leuke verschillende activiteiten die er te doen zijn! Als je van plan bent te komen, om 15.30 uur begint in het Glazen Huis mijn workshop Fotografie waarvoor je van harte uitgenodigd bent!

Paas Experience

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: